Hallo, mijn naam is Stef Mulders, eigenaar van Healthy Benefit.

Ik ben actief als fitnessinstructeur, voedingscoach en personal trainer. 

Ooit deed ik precies het tegenovergestelde dan nu het geval is. Gezond eten, coachen en adviseren kwam niet in mijn woordenboek voor.

Na jarenlang stappen, drinken, weinig zelfvertrouwen en ongezonde westerse voeding, begon ik in te zien dat er meer was.

Eigen keuzes maken, gezond eten, de beste versie van mezelf worden en anderen hiermee inspireren werd mijn nieuwe hobby. Daarom besloot ik Healthy BeneFit op te richten.

Ik ben van mening dat iedereen een ultieme staat van gezondheid in zich heeft verschuild. Het is aan jou deze te ontdekken, aan te wakkeren, te integreren en te behouden.

Personal training Eindhoven

Stef Mulders.
Gediplomeerd Personal Trainer
en Voedingscoach

quote healthy benefit

Cijfers laten zien dat bijna 9.9 miljoen mensen in Nederland lijden aan 1 of meerdere chronische ziektes. Onder de 75-plussers slikt meer dan 90 procent medicatie!

Meer dan de helft van alle Nederlandse volwassenen is zwaarlijvig. Als dat nog niet genoeg is, blijkt Nederland ook nog eens Europees Kampioen te zijn in sedentair gedrag. 25% van alle Nederlanders zit meer dan 8,5 uur per dag!

Zeer verontrustende cijfers als je het mij vraagt.

Honderden uren aan zelfstudie over gezondheid werd een onderdeel van mijn leven. Ik voelde de missie om mensen gezond te maken. Ik gun iedereen de kracht en levensenergie die ik in mezelf heb ontdekt.

Ik geloof dat iedereen de touwtjes in eigen handen heeft. Zowel jij als jouw lichaam is zelfredzaam. Jij bent de raadgever van je leven.

Jij bepaalt wat je consumeert. Hierbij doel ik niet alleen op voeding. Denk ook aan de informatie die je tot je neemt, de gedachtes die je bedenkt en de mensen waarmee je omgaat.

Jij bent geen slachtoffer van je omgeving. In plaats daarvan zet jij de omgeving in die het beste bij je past. Zo is uiteindelijk alles binnen handbereik.

En zo werkt dat ook binnen het menselijk lichaam. Het menselijk lichaam is zelfredzaam. Ziektes en ongemakken zijn omkeerbaar, mits jij de juiste omstandigheden ervoor creëert. 

Het is tijd dat we gezondheid en geluk in eigen handen gaan nemen.

Het is tijd dat we aan de winnende kant gaan staan. Een lichaam waar je trots op mag zijn en een leven die jij inricht naar jouw eigen maatstaven.

Stef Mulders

”Bedwing de grootste berg in jouw leven. Durf door de pijn heen te bijten. Op de top geniet je van al het moois wat het leven te bieden heeft.”

Op deze website heb ik allerlei waardevolle gezondheidsgerelateerde artikelen gedeeld. Laat je inspireren en deel deze artikelen met jouw dierbare naasten. 

Geef gezondheid door, zodat het voor iedereen toegankelijk wordt. Om je alvast op weg te helpen, heb ik een boodschappencursus en 5 daagse videocursus voor je ontworpen. 

Hierin staat werkelijk alle info die je nodig hebt om een start te maken met jouw gezondheid en gewicht!

Door middel van deze cursus zul jij levenslang je eigen voedingscoach worden. Afslanken en gezond eten wordt een koud kunstje! 

Ik geloof dat ook jij je doel kan behalen. 

Veel succes met de cursus!

Toegang tot de tijdelijk gratis boodschappen-cursus en 5-daagse afslanktraining?

Open chat
Hulp of voedingsadvies?
Hoi! Stef hier van Healthy BeneFit. Heb je vragen of voedingsadvies nodig? Ik help je graag verder!