Personal training Eindhoven?

Waarom Personal Training in Eindhoven bij Healthy BeneFit?

Personal training is één van de beste investeringen die iemand zichzelf cadeau kan doen. Personal training is 1-op-1 coaching wat geheel is afgestemd op jouw lichaam. Dus wil jij personal training in regio Eindhoven? Lees dan eventjes verder…

Waarom zou personal training bij Healthy BeneFit de voorkeur krijgen? Dit heeft niets te maken met het feit dat ik ‘beter’ ben dan andere trainers. Want elke personal trainer heeft zijn eigen unieke kenmerken. Bij Healthy BeneFit komen nu eenmaal klanten die zich aangetrokken voelen tot de manier van trainen.

Naast trainen wordt er ook gelachen, thee gedronken en is er ruimte om jezelf te zijn en jezelf open te stellen. Om tot de kern van jouw (fysieke) problemen, klachten of onzekerheden te komen is het namelijk heel belangrijk dat we beiden open kaart spelen.

Denk jij hier ook zo over en vind jij een vrijblijvende kennismaking het overwegen waard? Dan ga ik graag met jou het gesprek aan om te kijken of wij een goede match zijn.

Daarnaast gaan we samen een gratis  beweeganalyse uitvoeren waarin jouw kracht en mobiliteit in kaart worden gebracht!

Personal training is voor iedereen die:

Enkele resultaten van jouw voorgangers!

Maikel
Maikel
4,4 kilo kwijt!
Lees verder
Er ging al een knopje om toen ik dacht: 'ik moet echt iets gaan doen'. Sporten ging al heel goed; 3 keer in de week. Toen zei Stef tegen mij: 'wanneer gaan we eens naar jouw voeding kijken?' Toen ging het roer om! Super fit en blij met de resultaten!!
Peter
Peter
10,4 kilo kwijt!
Lees verder
Sinds ik beter voor mijn lijf aan het zorgen ben (lees sporten), vond ik het ook interessanter om meer op mijn voeding te letten. Hoe doe je dat? Door gezond te eten, en calorieën te tellen. Dan kom je niet aan. Ik dacht dat ik op de goede weg was en wilde het toch wat serieuzer aanpakken. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar duurzame verandering in plaats van snel een paar kilootjes eraf om ze er na 2 weken weer dubbel aan te hebben!

Beginsituatie en bewegingsanalyse

We brengen jouw gehele beginsituatie in kaart en starten vervolgens met een bewegingsanalyse.

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding op maat

Tijdens de 1-op-1 sessies gaan we samen trainen en het voedingspatroon in orde brengen.

Jouw doelstelling niet meer jouw zorg.

Door middel van intensieve coaching zullen jouw doelstellingen op middellange termijn realiteit worden.

Wat zit er inbegrepen in het pakket?

Gratis intake en bewegingsanalyse (Gratis)

3 maanden wekelijkse 1-op-1 coaching

Incl. coaching in voeding en leefstijl

Evt. sportschema's voor eigen (thuis)training

Leefstijlboek en weekmenu's

Onbeperkt support via WhatsApp

Online cursus compleet + kassakoopje

Voedings-coaching is inclusief!

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden?
Check hier de FAQ of stuur een Whatsapp-berichtje!

Meerdere energiesystemen komen aan bod zodat je allround een stuk fitter en gezonder wordt.

Denk hierbij aan de volgende 3 energiesystemen:

Melkzuursysteem: dit is een energiesysteem waarbij hele intensieve, krachtige en snelle bewegingen worden gemaakt. Denk aan snelle sprints, explosieve sprongen en andere plyo-metrische bewegingen. Tijdens dit systeem ligt jouw vetverbranding het hoogst!

Creatine-fosfaat-systeem:

Dit energiesysteem is erop gebouwd om een verhoogde spiermassa en spierkracht te ontwikkelen. Hierdoor krijg je een meer atletisch gebouwd lichaam en een sneller metabolisme (stofwisseling) in rust. Spieren hebben nou eenmaal veel energie nodig om zichzelf te onderhouden. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om aan te komen en vetmassa vast te houden.

Zuurstofsysteem:

Dit zuurstofsysteem is erop gebouwd om duurtraining (uithoudingsvermogen) te verbeteren en zorgt ook voor een hoge vetverbranding. Denk aan hardlopen of fietsen.

Al deze systemen komen aan bod in combinatie met voedingsleer waarbij wordt uitgegaan van het principe van Weston A. Price. Afhankelijk van je doelstelling passen wij jouw voedingsgewoonten aan waarbij 1 aspect centraal staat: eten zoals de natuur het bedoeld heeft.

Ja, natuurlijk. Na de de analyse heb je een hoop inzicht verkregen in jouw lichaamssamenstelling en eetgewoonten. Hierna zal ik je natuurlijk een aanbod doen voor Personal Training indien we een goede match zijn. Voel jij je er niet goed bij? Dan zit je nergens aan vast en kun je verder zoeken naar een trainer die beter bij jou aansluit.

Nee. Je hebt de keuze om enkele sessies of pakketten te kiezen. Het gaat erom wat het beste bij je past. Kies je voor een pakket? Dan ligt het uurtarief voor jouw wel een stuk lager dan wanneer je voor enkele sessies gaat.

De kosten zijn heel verschillend en afhankelijk van meerdere factoren. Daarom zullen we na de bewegingsanalyse samen bekijken welk pakket het beste bij je past. Om je een indicatie te geven zou ik rekening houden met een uurtarief van 40 – 65 euro per uur, afhankelijk van het soort pakket dat je kiest.

Kies je voor een pakket? Dan betaal je altijd vooraf. Alleen bij uiterste bijzonderheden (blessures, ziekte, lockdowns, privé-omstandigheden, etc.) kunnen de trainingen worden gepauzeerd of kosten (deels) worden teruggestort.

Bij vakanties of andere overige gelegenheden blijven de aangekochte pakketten 3 maanden geldig. Daarna verlopen de lessen.

Mensfortweg 20, 5627 BR in Eindhoven.

Tuurlijk! Meld je aan voor de gratis beweeganalyse. Ik bel je op voor het maken van een afspraak. Liever gewoon een kennismaking en een kop koffie? Laat het eventjes weten tijdens het telefoongesprek. Na de kennismaking kunnen wij nog steeds de beweeganalyse gratis en vrijblijvend inplannen.

Yes! Bel of app me even op: +31 6 16 61 38 74 of druk op onderstaand whatsapp-icoontje. Liever mailen? stef@healthybenefit.nl

Personal trainer Eindhoven, Achtse-Barrier.
Locatie: Sportcentrum Sportvision

Als personal trainer ben ik werkzaam in Eindhoven bij Sportcentrum Sportvision gelegen in de wijk Achtse-Barrier!

Sportcentrum Sportvision is een warme sportschool voor jong, oud, dik en dun. Je ondervindt hier niet de nadelen van een commerciële keten waar je geen persoon maar een nummertje bent. 

Sportcentrum Sportvision is voor de mensen die houden van kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, een plek die motiveert en een plek waar je je thuis voel

personal training Eindhoven

Wat zijn de kosten?

1 losse training

1 week geldig
65
  • Per sessie

Traject 2 x per week

3 maanden geldig
€1080
972 €55,- per sessie
  • 24 sessies
- 10%

Traject 3 x per week

3 maanden geldig
€1620
1485 €45,- per sessie
  • 36 sessies
-10%

Waarom gaat een personal trainer voor jou werken?

Personal training is meer dan alleen sporten. Personal training is een begeleidingstraject waarbij alle aspecten in gezondheid worden meegenomen. Bij Healthy BeneFit is het geen ‘uurtje factuurtje-traject’. 

Het is een traject waarbij mentale en fysieke obstakels worden doorbroken en nieuwe routines worden geïntegreerd waardoor doelen opnieuw in het vizier komen te liggen.

Veel mensen leiden aan uitstelgedrag of zijn een ster geworden in het maken van excuses of het ‘goedpraten’ van slechte leefgewoonten. Misschien herken je jezelf hier wel in. Het kan zomaar zijn dat je in een vicieuze cirkel terecht bent gekomen. 

En dit is waar personal training zijn intrede maakt: er worden nieuwe routines aangelegd waardoor de vicieuze cirkel plaatsmaakt voor een staat van ‘flow’. 

Bij Healthy BeneFit ga je aan de slag met de integratie van bewezen trainings- en voedingsleer, core-stabiliteit, mobiliteit- en stretching, slaap- en leef-routines en meer discipline voor het bereiken van een lange termijndoelstelling.

De intake is volledig gratis. Je kunt meer informatie aanvragen via onderstaande knop. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

Personal trainer gezocht in Eindhoven?

Open chat
Hulp of voedingsadvies?
Hoi! Stef hier van Healthy BeneFit. Heb je vragen of voedingsadvies nodig? Ik help je graag verder!