Personal trainer gezocht in Eindhoven?

Voor vragen of het inplannen van een gratis intake neemt u gerust telefonisch of per mail contact op.

Of meld je aan via onderstaand contactformulier. Dan bel ik u binnen 2 werkdagen op voor meer informatie.

Personal training Eindhoven

Waarom Personal Training Bij Healthy BeneFit?

Nederlanders zijn de langstzittende mensen van Europa. Onze beeldschermtijd neemt toe en we worden steeds minder actief. Daarnaast komt 70% van de supermarktproducten uit de fabriek!

Bewerkte voeding, weinig beweging, sedentair gedrag, fysieke en mentale klachten en weinig doorzettingsvermogen zijn het gevolg van een reactieve en toxische leefstijl.

Daarom is het belangrijk om noodzaak en verlangen te creëren. Door middel van 1-op-1 coaching in een stimulerende omgeving worden dromen opeens werkelijkheid! We gaan mentale blokkades doorbreken en de lat wordt beetje bij beetje opgehoogd. 

Hierdoor ontstaat er een proactieve leefstijl, betere emotieregulering, meer doorzettingsvermogen, meer discipline en meer kennis en wijsheid.

Dus ben jij op zoek naar een betaalbare personal trainer in Eindhoven die jouw bij de hand neemt en alle leefstijlfactoren meeneemt voor gegarandeerde resultaten?

Meld je hieronder aan. Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op!

Personal trainer Eindhoven, Achtse-Barrier.
Locatie: Sportcentrum Sportvision

Als personal trainer ben ik werkzaam in Eindhoven bij Sportcentrum Sportvision gelegen in de wijk Achtse-Barrier!

Sportcentrum Sportvision is een warme sportschool voor jong, oud, dik en dun. Je ondervindt hier niet de nadelen van een commerciële keten waar je geen persoon maar een nummertje bent. 

Sportcentrum Sportvision is voor de mensen die houden van kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, een plek die motiveert en een plek waar je je thuis voel

personal training Eindhoven

Wat zijn de kosten voor een personal trainer?

4x PT

1 maand geldig
200 €50,- per sessie
  • Originele prijs per sessie

8x PT

2 maanden geldig
€400
360 €45,- per sessie
  • bespaar €40,-
Meest gekozen

12x PT

3 maanden geldig
€600
480 €40,- per sessie
  • bespaar €120,-

Waar gaan we ons op richten?

Leer exact hoe jij levenslang je eigen afslankcoach wordt zonder dat jij calorieën moet bijhouden, punten moet tellen of schemaatjes moet volgen. Je leert de eeuwenoude voedingsprincipes kennen van onze voorouders en gaat vetten inzetten als primaire brandstof!

Mijn doel is om jouw totaal onafhankelijk te maken van diëtisten en andere coaches. Na dit traject weet je precies hoe je lichaamsgewicht moet verliezen en kun jij hier anderen mee inspireren. 

Je krijgt de beschikking over makkelijk te volgen weekmenu’s, je krijgt het leefstijlboek erbij en wordt zo lang als nodig gecoacht in voeding.

Minder suiker eten is natuurlijk belangrijk. Maar wat nou als jouw koolhydraat-tolerantie ook omhoog gaat? Door middel van krachttraining gaan we het lichaam trainen zodat er meer vorm ontstaat. We gaan de verhouding spier- en vetweefsel verbeteren.

Wat betekent dit nou precies? Zodra jouw lichaam meer spiermassa ontwikkelt, zal jouw stofwisseling sneller gaan werken. In andere woorden: mensen met meer spiermassa slaan minder energie op. De zogenoemde grotere glycogeenvoorraden worden gevuld wat betekent dat overtollige energie nu niet meer naar de buik, maar naar de spieren verhuist!

Tegenwoordig zitten veel mensen hele dagen op kantoor, zijn ze mentaal zeer actief maar fysiek heel inactief. Dit betekent dat onze mobiliteit in de heupen, schouders, enkels en rug flink verslechtert. 

We ondernemen veelal activiteiten waarbij er veelal wordt gecompenseerd in gewrichten om bepaalde bewegingsuitslagen te maken. 

Voorwaartse bewegingen zijn meestal de dominante beweging in ons leven. Denk aan typen, muizen, gamen, sturen, zappen of iets oprapen van de grond.

Onze ruggengraat, nek en schouders, heupen en enkels passen zich aan onze dagelijkse routines aan.

Er ontstaan klachten, zoals:

  • Een passieve voorovergebogen houding
  • Vastzittende nek en schouderbladen
  • Pijn in de onderrug
  • Zwakke rugspieren
  • Stijve spieren rondom de bekken

Door veilig en mindful onder begeleiding te trainen gaan we ons fysieke bewustzijn verbeteren. We leren hoe we onze bekken gaan kantelen, een rechte rug creëren en onze schouderbladen openen.

Zo gaan we opnieuw de balans herstellen tussen voor- en achterwaartse bewegingen om klachten te verhelpen of te voorkomen.

We starten met een beginsituatie-analyse

We nemen jouw gezondheid volledig onder de loop en maken samen een meetbare en haalbare doelstelling.

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding op maat

Het denkwerk wordt voor jou gedaan. Jij houd je gewoon bezig de training en de adviezen die je krijgt.

Jouw doelstelling niet meer jouw zorg.

Jouw zorgen zijn de dingen die jij belangrijk vindt en waar jij goed in bent. Mijn zorgen zijn jouw fysieke doelstelling!

Online cursus compleet + kassakoopje

Daarnaast in prijs inbegrepen:

Alles op een rijtje...

Complete persoonlijke gezondheidscheck. (Gratis)

Wekelijkse 1-op-1 coaching

Coaching in voeding en leefstijl

Sportschema's voor eigen (thuis)training

Leefstijlboek en weekmenu's

Onbeperkt support via WhatsApp

Peter
Peter
10,4 kilo kwijt!
Lees verder
Sinds ik beter voor mijn lijf aan het zorgen ben (lees sporten), vond ik het ook interessanter om meer op mijn voeding te letten. Hoe doe je dat? Door gezond te eten, en calorieën te tellen. Dan kom je niet aan. Ik dacht dat ik op de goede weg was en wilde het toch wat serieuzer aanpakken. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar duurzame verandering in plaats van snel een paar kilootjes eraf om ze er na 2 weken weer dubbel aan te hebben!

Zie hier eens Peter zijn progressie:

Waarom gaat een personal trainer voor jou werken?

Personal training is meer dan alleen sporten. Personal training is een begeleidingstraject waarbij alle aspecten in gezondheid worden meegenomen. Bij Healthy BeneFit is het geen ‘uurtje factuurtje-traject’. 

Het is een traject waarbij mentale en fysieke obstakels worden doorbroken en nieuwe routines worden geïntegreerd waardoor doelen opnieuw in het vizier komen te liggen.

Veel mensen leiden aan uitstelgedrag of zijn een ster geworden in het maken van excuses of het ‘goedpraten’ van slechte leefgewoonten. Misschien herken je jezelf hier wel in. Het kan zomaar zijn dat je in een vicieuze cirkel terecht bent gekomen. 

En dit is waar personal training zijn intrede maakt: er worden nieuwe routines aangelegd waardoor de vicieuze cirkel plaatsmaakt voor een staat van ‘flow’. 

Bij Healthy BeneFit ga je aan de slag met de integratie van bewezen trainings- en voedingsleer, core-stabiliteit, mobiliteit- en stretching, slaap- en leef-routines en meer discipline voor het bereiken van een lange termijndoelstelling.

De intake is volledig gratis. Je kunt meer informatie aanvragen via onderstaande knop. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

Personal trainer gezocht in Eindhoven?

Open chat
Hulp of voedingsadvies?
Hoi! Stef hier van Healthy BeneFit. Heb je vragen of voedingsadvies nodig? Ik help je graag verder!