Personal training voor bedrijven.

Fitte en vitale werknemers | Locatie: Eindhoven. | Eigen ruimte? Wij komen langs!

Investeer in uw personeel. Het verdient zich dubbel en dwars terug!

Gezondheid en flexibiliteit worden een steeds groter topic op de werkvloer. Hybride werken, staande bureaus en bedrijfsfitness is sinds enkele jaren enorm populair geworden. De volgende stap? Personal training! Investeer in bedrijfs-personal training zodat de investering zich eenvoudig terugbetaalt!

Het wordt tegenwoordig steeds moeilijker om personeel te werven. Hierdoor worden mensen steeds kritischer op de arbeidsmarkt. Bent u dus op zoek naar nieuw en goed personeel? Met bedrijfs-personal training heeft u een streepje voor vanwege betere secundaire arbeidsvoorwaarden!

Nederlanders zijn de langstzittende mensen in Europa! Dit komt omdat werkgevers  hun personeel 8 uur lang aan een stuk voor de computer laten werken. Voorkom daarom blessures en uitval van uw personeel door ze onder werktijd hun spieren te laten trainen en hun ergonomische zitpositie te verbeteren.

Wanneer uw personeel zowel op werk als privé lekkerder in hun vel zitten, zal de productiviteit flink toenemen. Hierdoor zullen meer bruggen worden gebouwd en zal personeel beter gaan samenwerken. Voorkom dat uw personeel elk uur op de klok zal kijken totdat ze naar huis mogen!

Personal Training voor bedrijven

 

Met een hulpverlenende en mensgerichte mindset verdiep ik me heel erg in de behoefte van uw personeel. Hierdoor investeert u in een gezonder bedrijfsklimaat. Personal training voor bedrijven is geen kostenpost. Door de vele voordelen hiervan zal u onder aan de streep de kosten eenvoudig terugverdienen en zelfs winst maken!

Met 8 jaar ervaring als personal trainer en voedingsspecialist weet ik zeker dat uw personeel er beter en gelukkiger van wordt. Naast training gaan we ook kijken naar verbeterde voedingsgewoontes. Dit kan door middel van gezamenlijke voedingsseminars of 1-op-1 coaching.

Mensen hebben tegenwoordig weinig tijd om te koken door de hoge werkdruk. Hoe zorgen we voor gezonde en makkelijke (meeneem) maaltijden voor uw personeel? Zouden dit soort ideeën zelfs kunnen worden toegepast in de bedrijfskantine?

Personal training voor bedrijven is dus meer dan trainen alleen. Het is een van de beste investeringen die u kunt maken voor uw bedrijf!

 

Open chat
Hulp of voedingsadvies?
Hoi! Stef hier van Healthy BeneFit. Heb je vragen of voedingsadvies nodig? Ik help je graag verder!