Vandaag gratis toegang tot de 5-daagse afslank-challenge inclusief boodschappencursus

De boodschappencursus:

Vandaag gratis toegang tot de 5-daagse afslank-challenge inclusief boodschappencursus.

De boodschappencursus:

Peter
Peter
10,4 kilo kwijt!
Lees verder
Sinds ik beter voor mijn lijf aan het zorgen ben (lees sporten), vond ik het ook interessanter om meer op mijn voeding te letten.

Hoe doe je dat? Door gezond te eten, en calorieën te tellen. Dan kom je niet aan. Ik dacht dat ik op de goede weg was en wilde het toch wat serieuzer aanpakken.

Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar duurzame verandering in plaats van snel een paar kilootjes eraf om ze er na 2 weken weer dubbel aan te hebben!
Carolien
Carolien
4,0 kilo kwijt!
Lees verder
Stef leerde mij aan te voelen wat mijn lichaam nodig heeft om slanker te worden en meer spieren te krijgen. Hij bracht mijn eetpatroon terug naar de basis en mijn lijf in balans. En hij maakt het makkelijk! Zelfs om een heel gezin erin mee te nemen!
calorieen tellen

Herkenbaar?

Geen zorgen..

Het is oprecht niet jouw schuld dat je struggelt met jouw gezondheidsproblemen. Tegenwoordig worden we namelijk overladen met tegenstrijdige gezondheidsadviezen.

De supermarkt ligt vol met producten die overladen zijn met suiker. Zelfs de producten die een gezond imago lijken te hebben…

Dit is ook de reden dat ik jou wil helpen om jouw gezondheid weer terug op de rit te krijgen.

De missie van Healthy BeneFit is om eeuwenoude gezondheidsmethoden voor jou toegankelijk te maken zodat jij onafhankelijk wordt in gezondheid. Of je nou gewoonweg wat kilo’s wilt verliezen of wilt afkomen van je diabetes. 

Ik hoop dat ik met deze cursus een inspirerende rol zal spelen in jouw reis naar een diabetes-vrij leven en levenslang gewichtsverlies.

Probeer niet af te slanken om gezond te worden. Werk aan je gezondheid, dan valt het lichaam vanzelf af.

In deze cursus ga je leren waarom magere vruchten-kwark, koolhydraat-beperkt brood, zilvervliesrijst en Becel Light jou niet gaan helpen naar een gezond lichaamsgewicht en diabetes-vrij leven.

Het tegenovergestelde is echter waar. We moeten vetter en calorierijker eten. Hoe tegenstrijdig dit misschien ook klinkt..

Een ziektevrij en gezond leven begint in de supermarkt. Daarom krijg je in de boodschappencursus handige lijstjes aangereikt waarin alle gezonde en ongezonde producten van elkaar zijn gescheiden en per productgroep staan gerangschikt. Tijdelijk helemaal gratis.

Zo weet jij precies welke producten jij wel mag hebben en welke producten niet.

Daarnaast leer je waarom calorierestricties leiden tot tekorten met als gevolg dat we gaan ‘snaaien’. We moeten niet minderen in calorieën, maar minderen in bewerkte koolhydraten en magere rommel. 

Vanaf nu gaan we vetten inzetten voor vetverlies. Deze vetten bevatten weliswaar meer calorieën, maar ook een hogere dichtheid in vitaminen en mineralen.

Hoe efficiënter jij aan deze voedingsstoffen komt, des te minder je eet gedurende de dag.

Om jou nog beter te helpen krijg je toegang tot de 5-daagse afslankcursus waarin ik jou stap-voor-stap ga leren je eigen beste afslankcoach te worden!

Personal training Eindhoven

Stef Mulders.
Gediplomeerd Personal Trainer en Voedingscoach

Valerie
Valerie
5,9 kilo kwijt!
Lees verder
Ik wilde me fitter voelen en wat afvallen, maar ik merkte dat ik vaak bij dezelfde gerechten bleef steken en geen vooruitgang meer boekte.

Stef helpt je met inzicht te krijgen in wat je eet en welke voedingsmiddelen het beste aansluiten bij het doel wat je samen met hem bepaald. Je leert om creatiever met je eten om te gaan waardoor het nooit gaat vervelen, je lekker (en vaak ook veel!) kan blijven eten en toch fitter en slanker wordt.

Het fijnst vind ik dat je bezig bent met je levensstijl aan te passen ipv jezelf op een dieet stort, waardoor dit voor mij veel beter vol te houden is. In 12 weken tijd heb ik veel vooruitgang geboekt en zit ik een stuk fijner in mijn vel!
Linda
Linda
7,2 kilo kwijt!
Lees verder
''Mijn hele volwassen leven heeft wat eten betreft in het teken gestaan van diëten. Vele heb ik er gevolgd met wisselend resultaat. Ik ben een emotie-etende jojo-er… en wil van dat etiketje af.

Calorieën tellend, porties afwegend, magere producten nuttigend en vooral niet te veel van alles. Daarna bleef ik hangen op een in mijn ogen onacceptabel gewicht. Het frustreerde mij weer zo, dat ik bijna de handdoek in de ring had gegooid.

Mijn schuldgevoel ben ik kwijt, o.a door de 80-20 regel. Ik pas voor 80% toe wat Stef me in deze methode geleerd heeft en ik mag er 20% van afwijken.

Ik eet nu functioneel en voel me superfit. In 3 maanden tijd heb ik, mijn leefstijl veranderd en tevens ook mijn gezonde gewicht bereikt. Ik zit lekker in mijn vel zonder dieet!''
Healthy Benefit

Afvallen zonder calorieën tellen?

Open chat
Hulp of voedingsadvies?
Hoi! Stef hier van Healthy BeneFit. Heb je vragen of voedingsadvies nodig? Ik help je graag verder!