Kennis maken?

Hier kan je ons vinden

Mensfortweg 20, 5627 BR,
Eindhoven

Voor al jouw vragen

contact@healthybenefit.nl

om even te kletsen

+31 (0) 6 166 138 74

binnen 1 werkdag antwoord

FAQ

VRAAG MAAR
RAAK

Overweeg personal training als je specifieke fitnessdoelen hebt, en denkt dat je met behulp van een trainer sneller deze doelen kunt bereiken. Heb je behoefte aan begeleiding in techniektraining of mis je het zelfvertrouwen of de kennis om zelfstandig op een veilige en verantwoorde manier te sporten? Ook dan kun je overwegen om samen met een trainer je doelen te bereiken.

Personal training is mogelijk niet nodig als je wél gemotiveerd en bekwaam genoeg bent om zelfstandig je fitnessdoelen te bereiken. Ook als je voldoende kennis hebt van trainingstechnieken, consistent bent, een goede techniek beheerst of vertrouwen hebt in je lichaam, zou personal trainer niet nodig zijn.

Je wilt natuurlijk verzekerd zijn dat personal training voor jou gaat werken. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je een klik hebt met je trainer. Wanneer jij overweegt te starten, dan gaan we samen eerst een hele week proef-trainen.

In deze week voeren we een sportintake uit, brengen we jouw blessurehistorie in kaart, gaan we je voedingsgewoonten doornemen en testen we je kracht- en uithoudingsvermogen. Vind je het leuk en krijg je er energie van? Dan besluiten we samen of we gaan starten. De proefweek is natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend.

Nee. Je kunt kiezen voor een fixed pakket of het flex pakket. In het eerste geval ben je wat goedkoper uit mits je vaker in de week personal training afneemt. Bij het flex pakket betaal je alleen de trainingen die je daadwerkelijk volgt.

In allebei de gevallen kun je stoppen wanneer je wilt en zit je nergens aan vast. Ook is er géén opzegtermijn. Kies je ervoor om bij het fixed pakket te stoppen? Dan is de al reeds betaalde factuur van die maand ook de laatste die je hebt ontvangen.

Een flesje water en comfortabele sportkleding. Meer heb je niet nodig. Vergeten water mee te nemen? Dan wordt dat voor je geregeld!

De trainingen duren altijd 1 uur. Maak je gebruik van de voedings-coaching? Dan overleggen we of je voor- of na de training wat extra tijd hebt zodat we samen kunnen zitten om je voedingsgewoonten door te nemen. Dit duurt maximaal een half uurtje.

Ja. Door middel van tussentijdse weegmomenten tracken we de samenstellingen in het lichaam. Ook worden er elke training aantekeningen gemaakt zodat we jouw conditie en kracht goed blijven monitoren. Dit zorgt ervoor dat jouw doelstellingen meetbaar blijven en resultaten beter worden opgemerkt!

Je kunt via de kalender een afspraak maken voor een intakegesprek. Wil je liever bellen? Dan kun je mij altijd telefonisch bereiken op: +31 6 16 61 38 74. Een appje sturen mag natuurlijk ook! Dan kun je al je vragen stellen.

Je hoeft je zelf niet ‘klaar te stomen’ om personal training te volgen. De trainingen zijn van begin tot eind even effectief. Hoe fitter je wordt, des te hoger het niveau van de trainingen wordt om nog fitter en sterker te worden!

Jazeker! Wij bieden ook losse voedingspakketten aan. Neem je personal training af? Dan is voedings-coaching inclusief! Hiervoor betaal je dan niets extra. Ook al kost dit extra uren. Wij vinden dat sport en voeding namelijk bij elkaar hoort. Je betaalt namelijk niets voor trainen. Maar voor resultaat!

Ja! We begrijpen dat wanneer je investeert in jouw gezondheid en fitness, je graag wilt weten wat je kunt verwachten en hoe we ervoor zorgen dat we onze beloften nakomen.

Onze garantie werkt als volgt: samen met jou stellen we duidelijke en haalbare doelen op, gebaseerd op jouw individuele behoeften en wensen. Vervolgens ontwikkelen we een gepersonaliseerd plan om deze doelen te bereiken, met meetbare mijlpalen om onze voortgang bij te houden.

Maar hier is waar het interessant wordt: als je, ondanks onze gezamenlijke inspanningen, de afgesproken resultaten niet behaalt en je hebt je gehouden aan de afspraken en richtlijnen die we samen hebben vastgesteld, dan bieden we je jouw geld terug. We geloven dat dit een eerlijke en rechtvaardige manier is om onze toewijding aan jouw succes te tonen.

Dit hangt namelijk van meerdere factoren af. Hoe vaak per week kom je trainen? Kom je zelfstandig extra trainen? Gemiddeld genomen zien we dat de meeste mensen na een half jaar tot een jaar echt wel zichtbare resultaten behalen. Overweeg je personal training? Dan heb je natuurlijk geduld en consistentie nodig. Hiermee word je natuurlijk geholpen.

We begrijpen dat het leven soms onvoorspelbaar kan zijn. Laat het ons minimaal 24 uur van tevoren weten. Dan proberen we de training te verzetten naar een geschikter moment.

Mijn vraag staat er niet tussen. Kan ik contact opnemen?

Ja dat kan. Wil je bellen of een appje sturen?

  • Bel of app dan naar +31 6 16 61 38 74.
  • Liever mailen? Mail dan naar contact@healthybenefit.nl