Betaalbare Personal Training Eindhoven: met voedingsbegeleiding op maat

Gratis intake | Dek PT-kosten met handig bespaarplan op maat | Consuminderen met een duurzame leefstijl!

De meest betaalbare Personal Training Eindhoven. Persoonlijker en bespaar geld onder aan de streep met jouw persoonlijk bespaarplan voor een duurzamer leven!

Stef Mulders
Maikel
Maikel
4,4 kilo kwijt!
Lees verder
Er ging al een knopje om toen ik dacht: 'ik moet echt iets gaan doen'. Sporten ging al heel goed; 3 keer in de week. Toen zei Stef tegen mij: 'wanneer gaan we eens naar jouw voeding kijken?' Toen ging het roer om! Super fit en blij met de resultaten!!
Peter
Peter
10,3 kg kwijt!
Lees verder
Sinds ik beter voor mijn lijf zorg (sporten), vond ik het ook interessant om meer op mijn voeding te letten. Hoe doe je dat? Door calorieën te tellen. Ik dacht dat ik op de goede weg was maar wilde het toch serieuzer gaan aanpakken.

Aanrader voor iedereen die op zoek is naar duurzame verandering in plaats van snel een paar kilo eraf om ze na 2 weken er weer dubbel aan te hebben!
Josh
Josh
More power & strength
Lees verder
It's always nice to have a personal trainer who tailors to your needs. Stef pushes my limits and gives great advices on nutrition as well as proper mentality. As I have hit many personal records with his help, having fun during work outs is a bonus!

While I'm still on my journey with my goals, I have gained much confidence and knowledge on training when I am on my own.
Brian
Brian
Van sedentaire leefstijl naar fulltime powerlifter!
Lees verder
''Stef heeft me de afgelopen 2 jaar gecoached en geholpen om mij van een volstrekt sedentaire levenshouding naar een fanatiek sporter te transformeren. De fysieke vooruitgangen die ik heb doorgemaakt zijn groot en vele klachten die ik had zijn verholpen. Ook mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen zijn enorm toegenomen.

Stef is iemand die, als je zelf de moeite en energie erin wilt steken, niet opgeeft en altijd met nieuwe uitdagingen en percepties zal komen. Dankjewel Stef, voor alles wat je voor me hebt betekend de afgelopen tijd.''
Previous
Next

Heb je vragen? Ik help je op weg!

Het is enorm belangrijk dat je een goede connectie hebt met je trainer en hem of haar kunt vertrouwen. Dit is essentieel voor jouw resultaat. 

Om te voorkomen dat je foute keuzes maakt, hebben we meerdere gratis en vrijblijvende 1-op-1 sessies, een intake en een telefonisch consult. Dan weet jij zeker waar je aan begint!

Healthy BeneFit wil alles net ietsje persoonlijker maken dan andere personal trainingsbedrijven. Jouw vooruitgang staat bij Healthy BeneFit centraal. Alles wat nodig is voor jouw resultaat is inbegrepen in het pakket. 

Of het nou gaat om samen boodschappen doen, extra trainingsplannen, voedingsplannen of coaching-gesprekken. Je investeert uiteindelijk dus niet voor personal training, maar voor resultaten!

Als jij vooruit wil met je gezondheid, wil ik jou heel graag een aanbod doen waar je bijna geen ‘nee’ tegen kunt zeggen.

Personal training is duurder dan een regulier sport-abonnement. Laat ik daar eerlijk over zijn.

Ik heb echter wel een aantal tips voor je die je mee kunt nemen in jouw afweging  om wel of geen personal training af te nemen.

  • Allereerst moet je nagaan hoe belangrijk jouw leefstijltransformatie werkelijk voor je is. Als jij 100% gemotiveerd bent je doel te bereiken, is personal training voor jou geen kostenpost, maar één van de beste investeringen die je kunt maken in jouw leven! 
  • Daarnaast ga je ervaren dat personal training ook een hoop kosten bespaart. Je gaat leren om prioriteiten te stellen in je leven en te consuminderen.

    We maken samen een weekplanning voor boodschappen, verminderen restaurantuitjes, laten geen eten meer thuis bezorgen, verminderen online shoppen en tackelen nog veel meer onnodige uitgaven die jouw resultaten en portemonnee in de weg staan.

     

  • Bedenk eens: hoe goedkoop is een sport-abonnement als je er weinig gebruik van maakt? De grootste omzet van sportscholen zit hem in ‘slapende leden’.

    Deze mensen die (bijna) niet meer komen opdagen, betalen wel elke maand netjes €40,- per maand via automatische incasso. Voor een gemiddeld abonnement van €40,- per maand ben je dus al gauw €480,- op jaarbasis kwijt, exclusief inschrijfgeld en dure hippe sportkleding. Duur grapje zonder resultaten! Investeer dus slim!

Tel eens voor je zelf na: hoeveel geld geef jij maandelijks extra uit aan onnodige uitgaven? 

Wat nou als je de helft minder boodschappen betaalt, kliekjes verzamelt, eten invriest, prioriteiten stelt, minder abonnementen afsluit en vaker de fiets pakt i.p.v. de auto? Is personal training dan wel zo duur? 

Hiervoor maken wij een passend financieel plan op maat!

Toch kan niet iedereen het zich veroorloven. Is geld echt het grootste obstakel? Bij Healthy BeneFit denken we graag met je mee om betaalbare personal training in Eindhoven aan te bieden zodat ook jij personal training kan afnemen!

Busy life? Geen probleem! Met een flexibel ingesteld rooster weet ik zeker dat ik ook voor jou een paar momenten in de week kan vinden om te trainen! Of het nu voor of na je werk is. Natuurlijk is het handig als we allebei flexibel ingesteld zijn zodat we onze roosters goed op mekaar kunnen afstemmen! 

Sommige mensen vinden het moeilijk om motivatie te vinden om zelfstandig te komen sporten. Maar aan de andere kant is het idee van een personal trainer ook weer eng of zelfs intimiderend. Heb je hier last van? Dan ga ik graag het gesprek met je aan zodat ik jouw struggles beter kan leren begrijpen en je verder kan helpen! Want ook dat hoort bij personal training!

Nog meer verhalen en resultaten!

afvallen fruit
quote healthy benefit

PT is meer dan alleen trainen. Moeite met afvallen? Ben je een jojo-er? Lastig om gezonde en makkelijke maaltijden te bereiden? D.m.v. gedrags- en voedings-coaching gaan we dit tackelen! Incl. E-book vol makkelijke maaltijden voor op werk!

Herken jij vastgeroeste patronen of krijg je jezelf niet naar de sportschool gesleept? Je staat er niet meer alleen voor! Wij gaan mentale en fysieke blokkades doorbreken! Je doelen lijken eindelijk haalbaar!

Weer je oude ik worden zoals vroeger? Je biologische leeftijd omlaag brengen? Een sterker en fitter lichaam of minder blessuregevoelig zijn? Wij brengen jou verder waar jij zal stoppen! Voor ieder budget!

Twijfel je of personal training wat voor je is? Twijfel je over de kosten of wil je niet gelijk ergens aan vastzitten? Wij bieden betaalbare personal training aan in Eindhoven. De intake en proefles zijn zelfs geheel gratis vrijblijvend!

Wat kan ik verwachten van personal training bij Healthy BeneFit?

Waarom Personal Training Bij Healthy BeneFit?

 

Met 8 jaar ervaring als personal trainer en een hulpverlenende, mensgerichte en geduldige mindset verdiep ik me heel erg in jouw behoeftes en doelen. Ik ben vastberaden jou verder te helpen.

Daarnaast bieden wij betaalbare personal training aan in Eindhoven! De prijzen liggen niet gigantisch hoog zodat het voor iedereen beschikbaar is. Daarnaast gaan we samen deze kosten meetbaar dekken middels een duurzaam leefstijlplan op maat!

Ik ben 100% verzekerd dat mijn manier van coaching gaat werken voor jou mits je er alles aan gaat doen om alle waardevolle tips en adviezen toe te passen.

Ben jij vastberaden en wil jij investeren in een gezonder en duurzamer leven? Klik op op de button en meld je vandaag nog aan!

 

healthy benefit

Intake & beweeganalyse (gratis)

Proefmaand PT (gratis en vrijblijvend)

Coaching in voeding en leefstijl (inclusief)

Training- en voeding-schema's (inclusief)

Vytal app met 1500+ recepten (inclusief)

Boekenreeks: 8 wekelijkse leefstijlcursus

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden?

Meerdere energiesystemen komen aan bod zodat je allround een stuk fitter en gezonder wordt.

Denk hierbij aan de volgende 3 energiesystemen:

Melkzuursysteem: dit is een energiesysteem waarbij hele intensieve, krachtige en snelle bewegingen worden gemaakt. Denk aan snelle sprints, explosieve sprongen en andere plyo-metrische bewegingen. Tijdens dit systeem ligt jouw vetverbranding het hoogst!

Creatine-fosfaat-systeem:

Dit energiesysteem is erop gebouwd om een verhoogde spiermassa en spierkracht te ontwikkelen. Hierdoor krijg je een meer atletisch gebouwd lichaam en een sneller metabolisme (stofwisseling) in rust. Spieren hebben nou eenmaal veel energie nodig om zichzelf te onderhouden. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om aan te komen en vetmassa vast te houden.

Zuurstofsysteem:

Dit zuurstofsysteem is erop gebouwd om duurtraining (uithoudingsvermogen) te verbeteren en zorgt ook voor een hoge vetverbranding. Denk aan hardlopen of fietsen.

Al deze systemen komen aan bod in combinatie met voedingsleer waarbij wordt uitgegaan van het principe van Weston A. Price. Afhankelijk van je doelstelling passen wij jouw voedingsgewoonten aan waarbij 1 aspect centraal staat: eten zoals de natuur het bedoeld heeft.

Ja, natuurlijk. Na de de intake heb je een hoop inzicht verkregen in jouw lichaam en eetgewoonten. Hierna zal ik je natuurlijk een aanbod doen voor Personal Training indien we een goede match zijn. Voel jij je er niet goed bij? Dan zit je nergens aan vast en kun je verder zoeken naar een trainer die beter bij jou aansluit.

Mensfortweg 20, 5627 BR in Eindhoven.

Tuurlijk! Meld je aan voor de gratis proefmaand. Ik bel je op voor het maken van een afspraak. Voor de proefmaand start, hebben we altijd eerst even een gesprek.

Yes! Bel of app me even op: +31 6 16 61 38 74 of druk op onderstaand whatsapp-icoontje. Liever mailen? stef@healthybenefit.nl

Open chat
Hulp of voedingsadvies?
Hoi! Stef hier van Healthy BeneFit. Heb je vragen of voedingsadvies nodig? Ik help je graag verder!